Vocaal Ensemble Rijssen
Ook een haard als eyecatcher in uw woning?
Dan bent u bij Sfeerhuis Baan aan het juiste adres. Sinds 1980 specialist in haarden, kachels, schouwen en alles wat hierbij komt kijken, denk aan rookkanalen, (maatwerk) meubels en haardplateaus. Wij staan voor vakmanschap, expertise en service: het vakkundig meedenken over en leveren van uw droomhaard is onze core business.

U kunt naar hartenlust inspiratie opdoen in onze showroom
In onze moderne showroom in Rijssen laten wij u een sfeer proeven zoals u die ook in de woonkamer zou willen hebben. Of u nou droomt van een houthaard, gashaard (op propaan), elektrische haard, bio-ethanol haard of een pelletkachel, al dan niet in combinatie met een schouw of meubel: u doet bij ons voldoende inspiratie op.

Ontwerp en advies
Onze medewerkers denken graag met u mee over wat het beste in uw interieur en bij uw budget past. Doordat u een nieuwe woning laat bouwen zijn er volop mogelijkheden. Aan de hand van 3D tekeningen brengen wij uw (maatwerk) droomopstelling nog beter in beeld.

Realisatie van uw droomhaard
Met een vast team van eigen personeel gaan wij vakkundig te werk om uw droomhaard, voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning, te installeren. Zo kunt u direct na oplevering genieten van een sfeervolle haard! Is dat geen warm gevoel?

Sfeerhuis Baan Argonstraat 4 7463 PD Rijssen 0548 52 19 28 info@sfeerhuisbaan.nl www.sfeerhuisbaan.nl