Vocaal Ensemble Rijssen
Keukenstudio Regio Oost, passie voor uw keuken

Dit jaar bestaat Keukenstudio Regio Oost maar liefst 26 jaar. Al 26 jaar hebben wij passie voor het vak en mogen wij u en andere klanten adviseren en inspireren. En goed advies is belangrijk, want een nieuwe keuken koopt u misschien maar n of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan die wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Ons team gaat daarom altijd tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken. Wat voor stijl u ook zoekt. Wat voor keuken u ook wenst.

Van budgetkeukens tot maatwerk keukens: uw mogelijkheden zijn eindeloos Ons bedrijf onderscheidt zich in landelijke keukens, handgeschilderde keukens, moderne keukens en design keukens. In onze zeer ruime keukenshowroom in Rijssen vindt u een grote collectie keukens in deze stijlen. En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van handgemaakte, massief eiken fronten? Of een matzwarte, urban style keuken? Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd een keuken die bij uw woonwensen past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken vindt u bij ons de juiste keuken.

Complete keukenverbouwing? Wij regelen het voor u! Om uw nieuwe keuken vervolgens vakkundig te realiseren zijn wij partner in huis&co. Zo kunnen we uw complete keukenverbouwing regelen, maar kunt u er ook voor kiezen alles in eigen beheer uit te voeren. Dt noemen we flexibiliteit! En het eindresultaat is even prachtig.

Maak kennis met Keukenstudio Regio Oost Hebben wij u met dit artikel nieuwsgierig gemaakt naar wat wij voor uw keuken kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze keukenshowroom in Rijssen (Molendijk Noord 59) of kijk voor meer informatie op www.keukenstudio.nl.
T. 0548 530340