Vocaal Ensemble Rijssen
Lid worden van Vocaal Ensemble Rijssen
Lijkt het je leuk om in het Vocaal Ensemble Rijssen te zingen? Ben je tussen de 18 en 45 jaar? Kom dan gerust eens een repetitieavond bijwonen. We repeteren iedere maandagavond van 19.45 tot 21.30 uur aan de Butaanstraat 20 te Rijssen.

Wanneer je lid zou willen worden bij het VER, wordt er een stemtest afgenomen en een motivatiegesprek met enkele bestuursleden gehouden. De stemtest wordt afgenomen door de dirigent en een koorlid.

De uitkomst van de stemtest, het motivatiegesprek en of er een vacature is in jouw stemsoort bepaalt of je lid kunt worden bij het VER.

Er wordt van ieder koorlid verwacht dat hij/zij elke repetitieavond aanwezig is en goed voorbereid op de repetitie komt. Het zingen bij VER houdt in dat je thuis je eigen partij instudeert, zodat er tijdens de koorrepetitie hoofdzakelijk gewerkt kan worden aan afwerking en er samen lekker gezongen kan worden. Uiteraard wordt er gezorgd voor een studieplanning, oefen-cd en midi-/mp3-bestanden.
Huidige vacatures
Het koor bestaat momenteel uit ongeveer 27 leden. Elke partij heeft een maximum aantal leden. Wanneer dit bereikt is, maar je wel graag wilt komen zingen, word je op een wachtlijst geplaatst.

Vacatures m.b.t. de verschillende partijen zijn per mail op te vragen bij de voorzitter.