HET CONCERT

Oktober concert

Gudulakerk in Lochem

}

Inloop: 19:30 tot 20:00

02 - 10 - 2021

12,50

Uitverkocht

Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar.

Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging en uw kaarten. 

Heeft u deze mail binnen enkele minuten niet ontvangen (check ook de spam en ‘ongewenste mail’), wilt u ons dat laten weten via info@vocaalensemblerijssen.nl.

Heeft u geen digitale bevestiging en /of kaart ontvangen? Geen probleem, wij kunnen zien dat u een kaart heeft gekocht en kunnen u handmatig inchecken.

Giften

Scan de QR-code voor het geven van een vrije gift.

Op zaterdag 2 oktober laat Vocaal Ensemble Rijssen (VER), onder leiding van Jan-Geert Heuvelman, weer van zich horen! Het koor brengt werken van Bach in de prachtige Gudulakerk te Lochem. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Karel Demoet (kistorgel) en enkele strijkers. Toelichting op de muziek wordt gegeven door dr. Marcel Zwitser.

Tijdens de lockdown is VER blijven repeteren. Koorleden konden hun partijen thuis studeren en werd er digitaal gerepeteerd. Dat het geen ideale situatie was, behoeft geen uitleg. De blijdschap was ook groot toen er weer groen licht werd gegeven om fysiek samen te komen als koor! Vanwege de benodigde ruimte werd er uitgeweken naar de Gudulakerk in Lochem. In deze prachtige ruimte klonk het koor al snel weer als vanouds en werd de draad weer opgepakt.

De werken waaraan gestudeerd wordt zijn van J.S. Bach. De motetten stonden eigenlijk al op de planning voor het oktoberconcert van 2020 maar dat kon toen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Het koor zingt onder andere het bekende ‘Jesu, meine Freude’ (BWV 227) en ‘Komm Jesu komm’ (BWV 229).

Kinderen onder 12 morgen gratis naar binnen en tellen niet mee in het maximaal aantal beschikbare plaatsen.

Het concert begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk openen om 19.30 uur. Het koor ziet er naar uit u te ontmoeten.